Menu

Stepenice

Opis Stepenica 

Stepeništa se izrađuju od masivnog drveta parene bukve, jasena i hrasta ili u kombinaciji sa ogradom ili detaljima od inoxa kao i u kombinaciji sa metalnim elementima , farbanim po izboru kupca.

Kod svih pet modela , postoji izbor stubića koji mogu biti:  ravni , ravni sa delom u inox-u , od  inox-a  ili sa metalnim elementima , farbanim po izboru kupca po  ( RAL ) ton karti .

Stepeništa se izrađuju u varijantama spiralnog, ravnog, zavojnog i ugaonog modela .

Godine rada koje su za nama i veliki broj zadovoljnih kupaca koji uživaju u svom stambenom i poslovnom prostoru koji smo mi opremili, najbolja je potvrda kvaliteta i želje da budemo još bolji i prisutni i u Vašem životnom okruženju.

Osnovni brend naše firme je  SLS – MODERN kao sinonim za vrhunski kvalitet i dizajn svih naših proizvoda.

Stepenice SLS – ADMIRAL 

Modularni koncept sa maksimum izraza.
Kombinacija strukture, gazišta i ograda dozvoljavaju estetsko povezivanje sa stepeništem kako bi se odrazio lični karakter ljudi koji žive u tom prostoru.
Struktura SLS-ADMIRAL odražava toplinu drveta i moderne nijanse boja i Alu-inoksa.

Stepenice SLS – MODERN

STEPENICE – SLS – MODERN- drvene stepenice, tip samonoseća konstrukcija, stepenice odišu jednostavnim i modernim linijama pogodne za sve prostore. Montaža moguća samo na zidovima od punog materijala (cigla, beton ili Itong)

Spiralne Stepenice MODERN

Spiralne stepenice su praktičan izbor za Vaš stan jer zauzimaju najmanji deo prostora, takođe mogu da se ugrade u veoma male dimenzije otvora u ploči štedeći prostor kako donjeg tako i gornjeg nivoa stana.

Novo Modern SP- spiralne stepenice  jedinsveno na našem tržistu. Boje i nijanse (farbano ili bajcovano) po izboru kupca.

Izrađuje se u prečnicima :
Ø 120 cm,
Ø 145 cm
Ø 160 cm,
Ø 175 cm,
Ø 190 cm,
Ø 205 cm,
Ø 220 cm

Oblaganje Stepeništa na BETON – METAL – KERAMIČKI POD 

Vršimo oblaganje stepeništa sa drvetom – parenom bukvom, jasenom i hrastom . Na sledećim podlogama ( na betonu , metalnim konstrukcijama , keramičkim podlogama ) .

Stepenice SLS – OPTIMA

STEPENICE – SLS – OPTIMA – drvene stepenice, tip samonoseća konstrukcija, stepenice odišu minimalizmom i pogodne su za sve prostore a pogotovo gde Vam prostor predstavlja problem. Montaža moguća samo na zidovima od punog materijala (cigla, beton ili Itong )